Nå har jeg lenge levd i den tro at brunt og beige er det eneste man kan pynte med og som kan gi en sinnsro, men så feil kunne jeg ta.

Når Asbjørn dro til USA på ferie, så bestemte jeg meg for å gå over til hvit og rosa. Dro på http://www.biltema.no og kjøpte meg to bokser med hvit hobbylakk og lakkerte 6 lysestaker og 1 serviettholder hvite.

Jeg dro videre på http://www.nille.no og kjøpte meg noen rosa små t- lysestaker. Rosa kubbelys fikk jeg tak i hos http://www.europris.no

Etter bursdagen min i år så dro vi på Ikea og handlet hyller for å ha ved siden av og over TV`n som vi fyllte med DVD filmer. Jeg syntes ærlig talt ikke at det var noe pent å se på, så jeg benyttet anledningen når Asbjørn var borte til å ordne ting mer slik jeg vil ha det.

Slik er det nå ved siden av og over TV`n. Mye mer koselig og ikke minst mer ryddig.

Noe nytt ble det jo selvsagt til bordene:

Jeg synes ærlig talt det ser mer ryddig ut og holde alt til hvit og rosa. Det er jo klart at man kan finne mange rosa toner, men holder man seg til en tone så slipper man konflikter. Det er kanskje det jeg gjorde feil med brunt og beige, at jeg blandet for mye av de sammen.

Utendørs må jeg også ha litt lys nå som det blir mørkere om kvelden. Når jeg var i Ullared i fjor sammen med Ingrid så kjøpte jeg meg to herlige lykter;

Disse gir et lekent lys og en herlig skygge. Det er gøy å se forskjellene fra de enkelte sidene.

Kanskje jeg med dette fikk gitt fra meg et par tips eller at du som leser ble inspirert til å gjøre fargeskifte. Jeg er i alle fall svært fornøyd nå smiley