Påsken er over og påskepynten er nå pakket bort.

Jeg har blitt lei av de kjedelge pastellfargene som fører til stress og fått tilbake bruntonene. I den anledning så må jeg strikke meg noen nye trekk til barnematglassene. Denne gangen blir det i beige, satt på brune glassunderlag for lys eller annen pynt. Disse er igjen satt på et rundt lysebrunt fat med diverse pynt i forskjellige bruntoner.

Pynten på glassene blir brun tråd. I knuten på tråden blir det festet brun perle/ knapp.

Jeg må ærlig innrømme at jeg HATER pastellfarger. Man blir så forbaskade avhengig av at alt går i stil. Bruker man bruntoner, så kan man bruke alt fra helt lys beige til skikkelig mørk brun. Vi har beige sofa, i den har jeg to brune pledd hengende på hvert armlen, brune puter, rustfarget pute og etterhvert en beige. Den rustfargede bruker jeg som en brytning, og den passer til både det beige og det brune. På lysfatet har jeg også lagt på noe rustfarget, blomster som en brytning. Det ble skikkelig stilig.

Er det noen i min familie som vil ha lysestaker & løpere i grått, lilla (pastell) og sort så er det bare å rope ut. Jeg vil IKKE ha det.