Akkurat nå så angrer jeg bittert på at jeg startet med soverommet i stedet for å avslutte med det. Årsaken til at jeg startet med soverommet er at jeg skulle ut med sengene for å få vasket grundig og da dra`s det med støv på stua.

Nå sitter jeg bare og tar meg en pust i bakken før jeg skal sette i gang med stua, kjøkkenet, badet og gangen. Svetten siler. Merkes at man er i overgangsalderen ja.

Jeg skrev en kommentar under det TV2 hadde lagt ut på Facebook om bikini og badedrakter for frodige kvinner. Jeg skrev da om stomi. Tenkte ikke at jeg fikk noen tilbakemeldinger på det… Men det fikk jeg; private personer har både kommentert det jeg har skrevet samt klikket liker. Det setter jeg utrolig stor pris på… At det ikke er bare jeg som går og tenker på dette.

Skal legge ut bilde når jeg er ferdig med rydding, vasking og pynting smiley

Ha en fortsatt god dag folkens.