Mandag og ny uke. Hadde tenkt meg på Zumba, men når jeg våkna så hadde jeg for store smerter til det. Dagens trim blir å rundvaske soverommet samt vaske resten av kåken.
Skal lufte dyner, puter og overmadrasser.

I morgen blir det avreise til Selbu for å feire Ingrid & Eva. Vår alles Ingrid fyller 22 og begynner å bli voksen smiley

Har vel ikke tenkt å gjøre så mye ellers i uka her. Håper på at det blir flott vær denne uka slik at jeg får tilbake brunfargen. Etter at vi var på Gran Canaria i februar så behøver jeg ikke jobbe så hardt for den smiley

Håper på en tur til Valsøyfjorden til helga. Plukke litt skjell å sneglehus som jeg skal koke i edikk og ha i akvariumet.

Så på bikinimoter i God Morgen Norge i dag. Det er jaggu på tide at det begynner å komme bikinitruser og badedrakter som ikke er høye over hofta. Det har vært et sant helvete å finne bikini og badedrakt de siste 10 årene da man må være radmager og IKKE ha utlagt stomi for å føle seg vel på stranden.
Jeg var så heldig å finne meg en flott bikini på Gran Canaria som passet meg utmerket. Skal se om jeg finner flere på samme stedet neste gang vi drar.

Så også om to stykk som blogger om mat. Det skal jeg også etterhvert starte med. Har ikke kommet i gang enda med å notere ned alt jeg spiser. Har ikke hatt nok pågangsmot til det smiley

Venter på inkalling til Kirurgisk Poliklinikk. Skal på en ny kontrolltime hos min Gastrokirurg.

Men; nå kan jeg ikke sitte her og blogge mer skal jeg komme i gang med vasking smiley